woensdag 8 november 2023

Inzenden voor de vierde Zeef Poëzieprijs < 1 december 2023

Inzenden voor de Vierde Zeef Poëzieprijs 2024 - De deadline van 1/12/2023 nadert!

Wie wil deelnemen aan de Zeefpoëzieprijs 2024 moet zich stilaan gaan reppen!

Hier nog even het reglement:

Je bundel inzenden voor de 4de Zeef Poëzieprijs 2024

1) De winnaar ontvangt 500 euro en de bundel zal worden uitgegeven door uitgeverij De Zeef. Deze 2 beloningen kunnen niet van elkaar losgekoppeld worden.
2) De Zeef-poëzieprijs staat alleen open voor debutanten.
3) Uitgeverij De Zeef is een erkende, onafhankelijke uitgeverij met universele contracten. Uitgeverij De Zeef werkt nauw samen met uitgeverij P.
4) Dichters die zonder succes deelnamen aan de eerste, de tweede of derde Zeef Poëzieprijs, mogen een nieuwe of verbeterde bundel inzenden.
5) De ingezonden bundels zullen ten minste 30 gedichten moeten tellen. De bundel mag gedichten bevatten die al werden gepubliceerd in tijdschriften.
6) Uiterste inzenddatum: 1 december 2023, maar je kan al vanaf nu inzenden. In januari 2024 worden eerst een longlist en nadien een shortlist gepubliceerd. De winnaar wordt in de poëzieweek bekend gemaakt.
7) Mocht het peil van de inzendingen heel hoog zijn, dan kunnen behalve de winnaar nog andere dichters in aanmerking komen voor uitgave. Anderzijds kan het ook dat de prijs niet wordt toegekend.
8) De jury: Annemie Deckmyn, Charles Ducal en Roel Richelieu Van Londersele.
Er kan geen correspondentie gevoerd worden over de niet-winnende bundels.
9) Inzenden kan alleen digitaal.(.doc(x), .odt, .odf of platte tekstbestanden, géén pdf)  Mailadres: info@uitgeverijdezeef.be
10) Vermeld in je mail ook uitgebreid wie je bent en je woonadres.

Meer info: www.uitgeverijdezeef.be




Geen opmerkingen: